Saako galaxyltä nuuskaa?

Voiko Ahvenanmaalta ostaa nuuskaa?

Ahvenanmaalla on oma tupakkalakinsa, joka sallii nuuskan myynnin Ruotsin aluevesillä myös Suomen lipun alla seilaavilla laivoilla. EU-lainsäädäntö ja asiaa koskeva Euroopan tuomioistuimen päätös (Case C 343/05) kieltävät tämän (4). Ahvenanmaan tupakkalakia on korjattava.

Saako nuuskaa laivalta?

2. Nuuskaa ei saa myydä Suomessa, mutta laivalla saa – jopa Suomen vesillä Nuuskan myynti on kielletty Ruotsia lukuun ottamatta kaikissa muissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Ruotsinlaivalta nuuskaa saa ostaa Ruotsin aluevesillä liikuttaessa, mutta poikkeuksiakin on – asiakkaan eduksi.

Paljonko nuuskaa laivalta?

Nuuskaa saat tuoda Suomeen vain omaan henkilökohtaiseen käyttöösi enintään 1000 grammaa. Muita tuomisia saat tuoda verotta ja tullitta Suomeen enintään 430 euron arvosta.

Miten käyttää nuuskaa?

Käyttö Nuuska on tupakkajauheesta tehty kostea tai kuiva tupakkatuote, jota pidetään yleisimmin ylähuulen sisäpuolella tai muussa paikassa suun sisässä. Tarkoituksena on, että sen vaikuttavat aineet imeytyvät limakalvojen kautta. Nuuskaa myydään annospusseihin pakattuina tai irtonuuskana.

Paljonko nuuskaa saa tuoda 2020?

Yksityishenkilö saa tuoda nuuskaa Suomeen omaan henkilökohtaiseen käyttöön yhteensä enintään 1000 grammaa yhden kalenterivuorokauden aikana. Nuuskan määritelmän alaisuuteen osuvat purutupakat, nenänuuskat ja suussa käytettäväksi tarkoitetut tupakat (nuuskat).

Paljonko Odens maksaa?

Odens nuuskan eri maut asettuvat kaikki 18-25€ hintahaarukkaan per torni. Kuinka paljon Odens torni maksaa? Odens Cold Dry tornin hinta on Ruotsin nuuskatukuissa halvimmillaan 18€. Pimeillä markkinoilla Etelä-Suomessa tornista voi joutua maksamaan jopa 70€.

Saako laivalta Nikotiinipusseja?

Tax free -myymälästä ostetut yli neljä milligrammaa nikotiinia sisältävät nikotiinipussit tulisi Suomen laintulkinnan mukaan käyttää laivalla. Suomessa niiden hallussapito on laitonta.

Mistä kannattaa ostaa nuuskaa Tukholmasta?

Tupakkaa ja nuuskaa saa ostaa tavallisista ruokakaupoista ja kioskeista. Niitä myydään vain yli 18-vuotiaille.

Saako Viking Linelta nuuskaa?

Yksityishenkilö voi tuoda nuuskaa matkalta omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä (ei lahjaksi) enintään 1000 g. … Nuuskaa myydään vain Ruotsin aluevesillä. Lisätietoa laivojen tax-free-myymälöistä.

Mitä nuuskaa saa Viking Linelta?

Yksityishenkilö saa omaa henkilökohtaista käyttöään varten tuoda mukanaan maahan yhteensä enintään yhden kilon suussa käytettäväksi tarkoitettua tupakkaa (nuuskaa) kalenterivuorokaudessa. Lahjaksi tai edelleen myytäväksi nuuskaa ei saa tuoda. Alle 18-vuotias ei saa tuoda maahan mitään tupakkatuotteita.

Mistä saa ostettua nuuskaa?

Nuuskaa ei laillisesti saa ostaa mistään Suomessa. Suomessa nuuskan myyminen ja, luovuttaminen muutenkin eteenpäin, on ollut kiellettyä jo vuodesta 1995 asti. Tämä perustuu EU-säädöksiin, jotka on tehty jo vuonna 1992.

Montako Odens tornia saa tuoda?

Montako tornia nuuskaa saa tuoda maahan Ruotsista? Nuuskaa saa tuoda matkustajatuontina kilon yhdessä kalenterivuorokaudessa. Se vastaa noin kahta tornia irtonuuskaa tai neljää tornia pussinuuskaa.

Montako tornia nuuskaa saa tuoda Suomeen?

Tiedätkö paljon Suomeen saa tuoda nuuskaa omaan käyttöön? Suussa käytettävää tupakkaa eli nuuskaa saa tuoda henkilökohtaista käyttöä varten matkatavarana enintään 30 rasiaa edellyttäen, että rasia sisältää enintään 50 grammaa nuuskaa. Vaikka rasiat painaisivat vähemmän kuin 50 grammaa, ei 30 rasian määrää saa ylittää.

Voiko samaa nuuskaa käyttää uudelleen?

Kerran käytetystä nuuskasta eli ”rotasta” osa nikotiinista on hävinnyt. Nuuskassa on kuitenkin jäljellä vielä jonkin verran nikotiinia ja myös muita haitallisia aineita. Kerran käytetyn nuuskan käyttäminen ei siis ole mitenkään vähemmän haitallisempaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.